V jedné jediné zakázce umíme spojit vše

Pro společnost Tchibo Praha montujeme, servisujeme, upravujeme a stěhujeme regálové systémy, skladujeme náhradní díly, dodáváme lednice i marketingové předměty. A vše, co servisujeme, můžete sledovat online.

Tchibo – společnost, kterou není třeba dlouze představovat. Tento původem německý řetězec obchodů se dříve specializoval na prodej kávy a kávových specialit. Dnes se tam můžete obléknout od hlavy až k patě, nebo koupit nějakou vychytávku do kuchyně. Vybrané produkty Tchibo jsou navíc dostupné i v některých obchodních řetězcích, v rámci tzv. shop-in-shops, tedy prodejních místech vyhrazených pro Tchibo. A to je naše parketa.


O Tchibo regály se staráme my

Se společností Tchibo Praha spolupracujeme již několik let. Vše odstartoval projekt v rámci služeb a náhradních dílů na začátku roku 2014. V současné době je do projektu zapojeno hned několik týmů. A nejen to. Podařilo se nám vyvinout aplikaci, díky které probíhá veškerá komunikace online. Od zadání požadavku zákazníka, přes kontrolu servisního zásahu až po fakturaci.

Když se něco pokazí... zadejte to do Route Planu

Staráme se o prodejní místa v téměř 150 obchodních jednotkách po celé České republice. Řešíme montáže a drobné opravy regálových systémů, ale zvládneme opravit i porouchané osvětlení. Pokud je to třeba, prodejní místo za noc přestěhujeme jinam. Pro představu se jedná o zhruba 430 zásahů za rok.

Velkým pomocníkem je aplikace Route Planu, přes kterou s námi zákazník komunikuje. A která byla vyvinuta tak, aby šetřila čas na obou stranách. Díky ní můžeme lépe koordinovat servisní týmy v terénu a téměř okamžitě poskytnout informace o servisním zásahu včetně fotodokumentace.

V zadávacím portálu Route Plan vidím všechno – stav zakázky od zadání po dokončení, včetně fotek zhotovení. To mi usnadňuje práci a šetří spoustu času.  

Václav Kovář
Sales Supervisor/Trainer Non-food

Skladujeme náhradní díly v objemu 130 paletových míst

Některé z nich i sami vyrábíme. Ale především z nich čerpají naši servisáci, kteří u sebe vždy mají balíček dílů, aby mohli okamžitě vyrazit na místo opravy.

Kávu pražit neumíme, ale jinak se postaráme téměř o vše

Že je to odvážné tvrzení? A už jste ochutnali kávový nápoj Mazagrande? V tom případě jste museli otevřít jednu z našich lednic, které od roku 2017 dodáváme do prodejních míst Tchibo v řetězcích. S poptávkou na atypické regálové lednice se na nás obrátila paní Naďa Petržíková, vedoucí nákupu. Projekt jsme vyhráli i včetně instalace.

Lednice jsme nakoupili, opatřili novou grafikou, testovali, skladovali a instalovali v kooperaci s techniky, kteří na provozovny jezdili kvůli běžným servisním zásahům. Tím se nám podařilo propojit činnost více týmů. Výsledkem je úspora času i nákladů spojených s dopravou a instalací. A přesně to je smyslem One Stop Shopu.

dispenser-tchibo-mazagrande.jpg

Rozumíme marketingu i technice

Na marketingových produktech jsme vyrostli. Umíme jak POS materiály, tak i reklamní předměty. A navíc ještě zajistíme servis, instalaci, distribuci nebo opravu přímo v trhu.

Neřešíme jen technické projekty. Ročně dodáme několik milionů marketingových produktů. Některé z nich i pro Tchibo. Poptat u nás můžete hrnečky (nejen na kávu), polokošile nebo třeba zástěry.


Řešíte podobný projekt? Zastavte se u nás na kávu a probereme, jak bychom mohli ušetřit čas a peníze i vám.​