Startujeme třetí rok na nové adrese

22. června 2018 jsme pokřtili novou budovu v Jalovisku u Měnína. Podívejte se, jak to u nás vypadá dnes.

Divize Servisy  právě tady procházejí lednice, mrazicí boxy nebo výdejní automaty rukama našich techniků a dostávají nový kabát. Ten nutně potřebovaly i naše prostory. 


Už jsou to dva roky, co jsme zažili nejoriginálnější a zárověň nejnáročnější firemní teambuilding – stěhování na naši novou adresu do Jaloviska u Měnína. Pot, dřina i mozoly jsou dávno zapomenuty a my jsme už zabydleni na 100 %.

A jaká byla naše první celá sezóna po přestěhování?

Náročná, ale jinak by nás to ani nebavilo. Nové prostory znamenaly v první řadě nutnost znovu přenastavit veškeré postupy. Interní procesy od přijetí požadavku od zákazníka až po okamžik expedice a uzavření zakázky tak prošly celkovou změnou směrem k vyšší efektivitě.

Vše se samozřejmě dělo za plného provozu

To potvrzují i čísla za rok 2019. Náš tým dvaceti techniků zvládl 15 500 oprav a 8 400 příprav nových zařízení, většinu z nich pro naše hlavní zákazníky: Coca–Cola, Unilever a Kofola.

Nezaháleli jsme ani v oblasti skladu zařízení, který nám prošel asi nejzásadnější změnou – došlo ke sjednocení skladovacích míst pod jednu střechu. S výškou nové haly přišla i nová technika, automatický zakladač s možností řízení pomocí skladovací navigace. I díky tomu jsme přijali a vyskladnili 64 000 zařízení (pro představu asi 1 200 kamionů).

Propojení modernizace s efektivitou tak zasáhlo všechny oblasti naší práce. Ať už tu procesní, prostorovou nebo přímo komunikační napříč jednotlivými pracovišti. Za dva roky jsme tak ušli velký kus cesty, ale určitě ještě nezastavujeme, protože je stále na čem pracovat.  

Martin Bébar
Servisní ředitel


Září 2017 – květen 2018


Neustále hledáme spolehlivé servisáky a skladníky